De castleden van Musicals Gone Mad 2024: Maskerade worden binnenkort bekendgemaakt.

  RESERVEER NÚ JE tickets 

Bente van deN Brand CAST

Bente is geboren en getogen in het Brabantse Oisterwijk, waar haar passie voor theater door haar ouders, isbegonnen. Muziek en theater maken is al sinds haar jeugd, deel van haar leven. Ze studeerde muziektheater aan het Fontys Conservatorium, ze behaalde hier in december 2006 haar diploma. In 2023 rondde ze haar studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten af, als docerend theatermaker.  In het theater Speelde  ze in diverse producties o.a. Jane in Tarzan, Gamila in de theater-tour van Mega Mindy van Studio 100, Linda in de musical Bloodbrothers, Charlotte in de musical Soldaat van Oranje en was te zien in meerdere jeugdvoorstellingen van Rep Producties: Dolfje Weerwolfje, Dummie de Mummie en Kruimeltje. Momenteel speelt ze Jenny Keizer in 14 de Musical
Op televisie was ze als klein meisje te zien in Rode Wangen van Herman van Veen. In 2009, 2014, 2015 en 2016 trad ze op tijdens de Musical Sing-along op de UitMarkt. Ook was ze finalist in Op Zoek Naar Mary Poppins en The Sing Off
Ze is sinds 2012 ook actief als theatermaker,  regisseur en docent en is ook werkzaam als stemactrice.

VOLG BENTE op INSTAGRAM

Luuk Haaze CAST & LIEDTEKST

Als kind was Luuk al te zien in de musicals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Kruimeltje (Spijker). De afgelopen jaren speelde Luuk o.a. in Roodkapje de musical (Groenteman en Jager Benjamin), Scrooge (neef Fred), De Boerenopstand (Alwie), Willem Junior (Willem van Oranje), Bing is jarig (Flop & Pando), Spring Awakening (Melchior), Soldaat van Oranje (Engelse officier), Grease (Eugene en Vince Fontaine) recentelijk in Dood Aan Zee (Sabri) en Mees Kees Op Kamp (Mees Kees)
Voor Spring Awakening werd hij bovendien genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol.

VOLG Luuk op INSTAGRAM

Valerie Curlingford CAST

Valerie heeft opleidingen gevolgd aan Lucia Marthas Institute For Performing Arts, Honor Vocal Program, Royal Conservatoire of Scotland en Los Angeles College Of Music.
Valerie was te zien en te horen op diverse Celebrity Cruises. Als backing vocalist zong zij bij Mariah Carey Christmas Concert in het Ziggodome. Op de single Dreamer van Martin Garrix en Mike Yung zong zij de hoge sopraanpartij. Ze was vocalist bij Zo! Gospel Choir en in het theater speelde zij in Harem en Jekyll & Hyde. In de zomer van 2019 was zij onderdeel van het ensemble bij Aida in Concert. Van 2019-2022 was Valerie cover Aline en Tina Turner in Tina de
Musical
. In 2022-2023 (Feb) speelde ze de hoofdrol van Disco Donna in de Broadway-productie Summer. In maart-mei 2023 was ze te zien in de rol van Johanna in de musical Sweeney Todd naast Simone Kleinsma. Hiervoor ontving Valerie een Musical Award Nominatie voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Kleine Musical.
Daarnaast was Valerie de leading lady van de Top 2000 - Viva La Vida tour en lead vocalist in De Nacht Van De Film Muziek & Het Metropole Orkest (Ziggodome, 2023)
Als model was zij wekelijks te zien in het TV-programma Miljoenenjacht. Als danseres werkte Valerie mee aan onder andere X-factor en Symphonica in Rosso.  

VOLG Valerie op INSTAGRAM

Yoran de Bont CAST & CoÖRDINATIE Kostuums

Yoran de Bont studeerde in 2011 af aan de Muziektheateracademie van het Codarts conservatorium te Rotterdam.
Tijdens zijn stage in Urinetown nam hij de hoofdrol Bobbie Goud over en vervulde deze tot het einde van de tour. Daarna was hij te zien in Ollie B. Bommel en Tom Poes in De Nieuwe IJstijd, The Little Mermaid (cover Prins Erik), Spelen met Klei, Grease (cover Danny Zuko/Vince Fontaine), My Fair Lady (Freddy Eynsford-Hill), Evita (Augustin Magaldi), Aida In Concert, Hello Dolly! (cover Cornelius), Rocky Horror Show (Rocky), One de musical (Amon) en Les Misérables (Grantaire / cover Jean Valjean / cover Javert)
Yoran was daarnaast als zanger werkzaam bij AIDA Cruises, in de RTL Dinnershow Pandora en de Duitse Kopf aus, Hertz an arenatour. Hij was te horen op verschillende (musical) concerten en creëerde de kerstvoorstelling It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas.
Yoran was één van de tien finalisten van Idols 2016

VOLG YORAN op INSTAGRAM

Castfoto's door Rudy Hellewegen (Foto Valerie door Hylke Greidanus)

  RESERVEER NÚ JE tickets