onze cast in het kort

Robbert van den Bergh is dit seizoen te zien in Come From Away en speelde eerder in o.a. De Marathon (Musical Award-nominatie) en The Bodyguard. Luuk Haaze schitterde tot afgelopen zondag in de hoofdrol in Spring Awakening en was eerder te zien in Roodkapje de musical van Van Hoorne Entertainment. Cinthia de Neef deed al vier keer eerder mee en is met recht Musicals Gone Mad royalty te noemen. Zij was afgelopen najaar in Vlaanderen te zien in Rent en is lead soliste op de schepen van AIDAcruises. Maaike Widdershoven is bij het grote publiek bekend van haar hoofdrollen in grote musicals als The Sound Of Music (Musical Award), West Side Story en The Phantom Of The Opera. Dit seizoen is zij o.a. samen met Tony Neef te zien in het liedjesprogramma Het Gaat Goed Met Nederland. Jeroen Phaff tenslotte maakt momenteel furore als farao Cheops in One de musical. Hij vertolkte rollen in vele Nederlandse en buitenlandse producties, waaronder Tanz der Vampire, Aida en Les Misèrables. 

Zo'n cast in een musicalparodie, daar wil je toch kaarten voor bestellen!
Of liever eerst uitgebreidere info? Lees verder onder de bestelknop.

Robbert van den Bergh

Robbert studeerde aan de Amsterdamse Theater Academie en de Fontys Dansacademie richting musicaltheater en was uitwisselingsstudent aan ArtsEd Musicaltheatre te Londen.
Robbert speelde in vele musicals, waaronder Crazy for You, Dirty Dancing (DL&NL), Aida (DL), The Wiz, Chicago, Petticoat, The Producers, Soldaat van Oranje de musical, Jersey Boys, Moeder ik wil bij de Revue, The Bodyguard en De Marathon waarvoor hij werd genomineerd voor een Musical Award. Dit seizoen is hij te zien in Come From Away.
Op televisie was hij te zien in o.a. CMC, de Spa, Bloedverwanten, GTST, Screentest en in Op zoek naar Joseph. Daarnaast is Robbert te horen als de vaste stem van Albert Heijn. 

MGM BAND

Ze hebben al vele casts zien komen en gaan maar zelf zitten ze al sinds 2011 stevig in het zadel als de onvolprezen MGM Band. Het combo bestaat uit Michiel Münninghoff (Muzikaal leider, piano), Wouter Kronenberg (bas) en André van Damme (drums). Als u af en toe een grote musical bezoekt, heeft u zéker een van deze kanjers wel eens horen spelen.